Aromadetox

Charlotte – Frossen skulder – nervøsitet og uro

Da jeg i januar bestilte min første tid hos Angelika troede jeg bare, at jeg skulle have en omgang massage – og det skal ingen hemmelighed være, at jeg var en lille smule skeptisk, MEN at komme hos Angelika er så meget mere end bare massage. Angelika er et fantastisk menneske – sød og empatisk og virkelig god at tale med og jeg tænker tit på, hvor taknemmelig jeg er for, at jeg har lært hende at kende. Det som for mig har været det bedste ved at komme hos Angelika er, at hun har hjulpet mig med at tøjle/takle/næsten slippe af med min nervøsitet og uro som efterhånden fyldte rigtig meget i mit liv – det er SÅ befriende. Da jeg startede så hun lige igennem mig – og hun lærte mig at tænke på en måde, der fik de ubehagelige følelser til lige så stille at fylde mindre og mindre! Derudover havde jeg da jeg kom døjet med en frossen skulder i 2 år – havde fået 4 blokader og 16 behandlinger hos fysioterapeut og jeg troede faktisk, at det aldrig ville blive bedre – i dag har jeg næsten fuld bevægelighed og næsten ingen smerter. Jeg skal ikke glemme at fortælle, at det er fantastisk mens man ligger på briksen og man har det SÅ godt bagefter ) Jeg er næsten blevet afhængig og giver Angelika mine varmeste anbefalinger 

Facebook

Andre Siger

Jeg har fået hjælp af Angelika som er sød og meget venlig person, samt lidt af en prof. Hun har givet mig behandlinger i form af massage på min ene arm og min ryg. Jeg har det fint i dag takket være hende.
Susanne H. – Smertende Arm
Har i dag haft første og helt sikkert ikk sidste behandling hos Angelika. Det var en dejlig oplevelse. Fyldt med nærvær, omsorg og varme. Det er ikke sidste gang, jeg ligger mig på briksen. Min gravide krop havde godt at de masserende fingrestrøg. Vi havde en god snak efter følgende om det der venter forude på mig og familien. Tak for dig.
Lena – Gravid Massage
Jeg er kommet hos Angelika et lille års tid, og hendes massage er velvære af bedste skuffe, i afslappende og behagelige omgivelser. Derudover er Angelika et meget sødt & empatisk menneske, der lytter og hjælper, har øje for alle skavanker og ved hvad der skal til for at afhjælpe lidelsen. Man føler sig i den grad velkommen og får inden behandling altid en sød og positiv SMS fra hende. Jeg er blevet afhængig, så de bedste anbefalinger fra mig.
Birte
Jeg har gået i terapi, både mentalt og kropsligt i mange år, og kan derfor helt uden tvivl sige, at Angelika er en af de sjældne behandlere. Sådan en engel på jord, som der ikke er så mange af. Hendes healingsmassage med fantastiske olier/dufte sætter en verden af skønne input i gang i kroppen og hovedet, og foregår på en helt unik, intuitiv måde, der støtter mig i lige der, hvor jeg er den dag. Jeg bliver ligesom sat rigtigt sammen igen. Flere dage inden glæder min krop sig. Og flere dage efter går min krop og summer afslappet dejligt. Jeg føler mig aldrig forkert, uanset hvad jeg kommer med af problemer, men bliver rummet omsorgsfuldt og klogt, og går derfra med kærlige gode råd, som er helt nede på jorden at forholde sig til. Mine allervarmeste anbefalinger.
Susanne
En behandling hos Angelika er en dyb rejse ind ad i de tryggeste og kyndigste hænder. Angelika åbner sit hjerte og skaber et rum, hvor der er plads til alle følelser, alle tanker og hele kroppen. Kombinationen af samtale og de forskellige dufte er unik og helt genial. Duftene muliggør en forløsning på et meget dybt plan. Kropsmassagen hvor Angelika bringer de forskellige olier, som apparatet har fundet, op mod næsen er både healende og og styrkende. Duftende vækker erindringer, og Angelikas hænder bringer dem i bevægelse, så de kan slippe kroppen. Jeg kan på det varmeste anbefale Angelikas behandling til enhver, som trænger til omsorg, dybere selvforståelse og healing.
Gilly Gall
Cand. Psych. Aut.

Nete

Jeg startede hos Angelika for et års tid siden pga. en frossen skulder. Jeg havde haft problemer med skulderen i ca. 12 år, og modtog i den forbindelse både fysioterapi og to blokader. Desværre udviklede skulderen sig til en frossen skulder, hvilket betød at jeg besluttede at forsøge massage i håb om, at det ville lette lidt på smerterne.

Smerterne aftog relativt hurtigt, og i dag er jeg helt smertefri. Bevægeligheden er ligeledes blevet markant bedre. Alt i alt har min skulder ikke haft det så godt som nu i mindst 13 år. Det er helt fantastisk at kunne bruge armen normalt igen.

Angelika får mine allerbedste anbefalinger. Ud over at det altid er utroligt rart og afstressende at komme hos hende, er hun også bare en usædvanligt dygtig massør.

Har været til gravidmassage og dette kan klart anbefales til andre gravide! Meget trygt og intimt lokale, der bliver taget godt hånd om dig og helt klart alle pengene værd.
Line – Gravidmassage
Angelika er bare et af de dejligste mennesker jeg har mødt. Hun er meget dygtig og man føler sig straks tryg i hendes hænder. Jeg vil anbefale alle et besøg hos Angelika.
Hanne – Aromaterapi
Angelika kan virkelig noget med sine hænder, giver en dejlig og indfølende massage i et behageligt og roligt tempo
Lisbeth

Laura – tankemylder, dårligt selvværd

Da jeg første gang var hos Angelika, var det faktisk min svigermor, som havde givet mig et gavekort til massage og healing. Jeg var selvfølgelig en smule skeptisk, det er man vel altid med, noget, der er nyt. Jeg kan huske lige da Angelika åbnede døren, og bød mig velkommen i hendes hjem. Jeg blev så lettet! For på den anden side af døren stod det varmeste menneske jeg nogensinde har mødt. Hun er så sød, virkelig god at tale med og et meget empatisk menneske. Hun kan virkelig noget helt specielt, og første gang jeg talte med hende, var det som om hun læste mig som en åben bog – hun hjalp mig med, at takle min tankemylder, dårligt selvværd og ikke mindst troen på mig selv. Jeg havde et meget slemt hashmisbrug inden jeg startede hos hende, jeg kunne aldrig slappe af uden hashen. Men at ligge på briksen er simpelthen noget af det bedste. Hun kan sit kram og kan virkelig få ens krop til at slappe helt af! I dag ryger jeg kun 2-3 gange om måneden, i stedet for hver eneste dag, og flere gange om dagen Mine varmeste anbefalinger omkring Angelika. Det vil du ikke fortryde.

 

Susanne S. – Fibromyalgi

Angelika er så god til at give en en dejlig og behagelig oplevelse og ramme de punkter som virkelig har behov for extra massage og med hjælp af de varme stene komme godt i dybden…. samt med sin healing / og massage og den behagelige baggrunds musik får en til at slappe fuldkommen af og nyde behandlingen til fulde drag …kan kun anbefale Angelika til andre som har behov for hjælp med kroppen samt få gode råd til hjælp med kost mm. En meget hjertelig behandler …..5 stjerner herfra …. og Tak for den måde du har hjulpet mig indtil nu …….jeg har Fibromyalgi og syntes jeg er begyndt at sove lidt bedre og få lidt mindre jag og smerter…. og har fået lidt mere energi ..bare det at jeg kan få en til to nætter med mere søvn er guld værd…….

Facebook

Lena
gravid massage

Har i dag haft første og helt sikkert ikk sidste behandling hos Angelika. Det var en dejlig oplevelse. Fyldt med nærvær, omsorg og varme. Det er ikke sidste gang, jeg ligger mig på briksen.

Min gravide krop havde godt at de masserende fingrestrøg. Vi havde en god snak efter følgende om det der venter forude på mig og familien. Tak for dig.