Aromadetox

Aromaterapi

AROMATERAPI FOR MENTAL OG FYSISK VELVÆRE

AROMA MASSAGE MED SÆRLIG UDVALGTE OLIER

Behandlingen, som er en afslappende og nærende rygmassage med æteriske olier i terapeutisk kvalitet, er allerede taget helt utroligt godt imod fra rigtig mange af mine kunder. Essensen er, at den kombinerer gammel visdom med ny teknologi. Krydret med min erfaring og passion, skaber den maksimum velvære for dig.

Der er tale om en massage med særligt udvalgte olier fra doTERRA. Sammensætningen af olierne er baseret på din fysiske og mentale tilstand, som måles med en lille håndscanner. Det tager ganske få minutter at måle forud for behandlingen.

En lille håndscanner sender frekvenser gennem kroppen og med hjælp af forskellige algoritmer viser en App kombinationen af de olier, som støtter dig bedst i at komme i balance igen.

Olierne masseres på din ryg, og med denne personlige kombination får du altså en behandlende massage, som er tilpasset dig og giver dig endnu højere niveau af velvære på alle planer.

Inkluderet i prisen er en roll on med din helt unikke olieblanding, som du kan øge effekten af selve behandlingen efterfølgende.

AROMATOUCH BEHANDLING

DoTERRAs Aromatouch-teknik er en meget simpel metode, hvor jeg anvender flere forskellige æteriske olier. Gennem behandlingen, hvor jeg bruger olierne udvortes, når kroppen en tilstand af velbehag og balance.

Behandlingen
• lindrer stress, smerter, søvnløshed, migræne, hovedpine
• styrker immunforsvaret
• reducerer betændelsesprocesser og
• sørger for at dit vegetative nervesystem kommer i balance.

Som certificeret Aromatouch behandler bruger jeg 8 forskellige doTERRA olier, som hver for sig blev valgt for deres terapeutiske gavn. DoTERRAs Aromatouch behandling stimulerer meridianbanerne (energibanerne) i kroppen og dine energicentre (chakraer) og skaber balance i hele systemet.

Behandlingsformen er blevet udviklet af Dr. David K. Hill, som er ledende ekspert i de essentielle æteriske olier. I denne teknik er mange videnskabelige erkendelser om den naturlige helende kraft af rene, æteriske olier blevet forenet i en harmonisk behandlingsform.

Olierne bliver brugt langs rygsøjlen og på fodreflekszonerne. Du bliver indhyllet i nogle vidunderlige dufte og vil opleve et fantastisk velbefindende og mærke, hvordan du slapper helt af i hele kroppen.