Aromadetox

Om mig

Massør, Healer, Coach

Angelika Rasmussen-Länzlinger

Jeg hedder Angelika Rasmussen-Länzlinger og er født i Schweiz. Jeg flyttede til Danmark i 2012, efter jeg lærte min mand at kende. Min personlige udvikling har altid fyldt meget i mit liv og jeg har gjort meget for at mærke efter, hvad der føles rigtigt eller forkert. Ja, nogle gange betød det også, at jeg skulle flytte mig meget for at følge mit hjerte og for at få livsglæden tilbage, efter at have tabt den. Jeg kender følelsen af at være fortabt, forladt, afvist og såret og følelsen af ikke at vide, hvor vejen fører hen eller hvilken vej jeg skulle vælge. Men jeg følte også i de mørkeste tider dybest i mit hjerte, at det handler om at tage ansvar for mit liv og at jeg altid har et valg, og det var det afgørende på min vej.
Livet har stillet mig flere gange for større udfordringen og i 2021 er jeg havnet i den største krise i mit liv efter min mand Jannik pludselig døde. Det har sat mange ting i perspektiv og jeg blev kastet rundt i manegen. Pludselig var hverdagen vendt på hovedet, der var ikke en eneste prik, som passede sammen længere. Jeg valgte at flytte tilbage til mit hjemland bare for at finde ud efter kort tid, at det ikke kunne være løsningen. Det lykkedes for mig at finde de små og større gaver i krisen og den viden og den erfaring vil jeg meget gerne bruge i mit arbejde med mine klienter. Jeg elsker at hjælpe mine medmennesker med at udvide bevidstheden og med dermed at få et lykkeligere liv.

Velkommen i mit univers!

Værdien af mine behandlinger
Min erfaring inden for mit nuværende fag er

Intuitiv healer, hos Københavns Healerskole v/Stefan Colind
Holistisk coach, hos Triunity, internationalt akademi for holistisk bevidsthed i Tyskland
Massageterapeut og Reiki healer, hos Jetthe Rosann
Massageterapeut til gravide, hos NORDLYS, Silkeborg
Certificeret DoTERRA Aromatouch behandler
Bach blomster terapeut, hos Susanne Løfgren, casu


Derudover har jeg samlet erfaring og arbejdet med min egen spirituelle og personlige udvikling på forskellige kurser og workshops.
Jeg er uddannet sekretær og HR konsulent og har haft min egen virksomhed med Bed and Breakfast i Schweiz.
Mit mål er at arbejde både med kærlighed og stor respekt for dine grænser og for dine behov og ønsker. Jeg gør altid mit bedste for at hjælpe den enkelte i lige præcis den situation, de står i og med de udfordringer de måtte have.

Min Klinik

Velkommen i mit univers!